Amerikanske senator Cynthia Lummis for at sikre, at kongressen forstår, at Bitcoin er en ’stor butik af værdi‘

Bitcoiner Cynthia Lummis er blevet valgt til det amerikanske senat.

Hun har afsløret, at en af ​​hendes prioriteter er at forklare sine kolleger i kongressen om, at Bitcoin Trader er „en stor butik af værdi.“

Cynthia Lummis planlægger at overbevise kongressen om, at Bitcoin er en stor værdibutik

Cynthia Lummis er blevet valgt til at repræsentere staten Wyoming i det amerikanske senat og skaber historie som den første kvinde til at gøre det. Hun tjente tidligere i US Repræsentanternes Hus i otte år som en Wyoming konservativ republikaner.

I et interview med Fox News tirsdag blev Lummis spurgt: ”Hvad planlægger du at gøre? Hvad er dine højeste prioriteter? ” Hun forklarede, at hun planlægger „at arbejde på flere spørgsmål, herunder sager for at forsøge at reducere vores [nationale] gæld og vores underskud.“ Den valgte senator uddybede:

Jeg planlægger også at forklare mine kolleger om bitcoin. Jeg ved, at der ikke er meget kendt om bitcoin især i kongressen. Så jeg vil sikre mig, at alle forstår, at dette er en stor værdibud.

„Det er noget, som amerikanerne kan bruge til at diversificere deres aktiver og for at sikre, at de har aktiver, der ikke har inflation indbygget i dem, som den amerikanske dollar gør,“ mente Lummis.

Lummis købte sin første BTC i 2013, og hun er nu en hodler. „Jeg blev ramt af, hvor innovativ bitcoin er med sin decentrale offentlige hovedbog og en fast forsyning,“ sagde hun tidligere. „Bitcoin for mig har vist stort løfte og kan stige som en levedygtig alternativ butik af værdi for den amerikanske dollar både på det institutionelle niveau og det personlige niveau.“

For nylig var der et initiativ til at uddanne medlemmer af kongressen om kryptokurrency. Initiativet „Crypto for Congress“, der blev lanceret i oktober af Chamber of Digital Commerce, leverede et bidrag på $ 50 bitcoin til alle 535 medlemmer af Kongressen. Målet var at udvide „brugen og vedtagelsen af ​​kryptokurver blandt kongreskandidater, valgte ledere og engagerede borgere“, detaljerede kammeret.