Bitcoin som hölls på börserna nådde en tvåårsnivå den här månaden, enligt data från Santiment . Ett massivt utflöde av BTC från börser är ett tecken på ansamling och signalerar investerarnas positiva uppfattning om cryptocurrency.

Grundläggande utformning för Bitcoin

Bitcoin har fastnat i ett intervall mellan $ 8.500 och $ 9.900 i över en månad, mycket till handlarnas skam.

När man tittar på Bitcoin Future: s leveransdata kan denna intervallbundna prisåtgärd vara en biprodukt av massiv ansamling bakom kulisserna.

BTC höll på börser via SanData
När Bitcoin lämnar börser, är det vanligtvis investerare som tar sina nyinköpta innehav till sina icke-depåplånböcker.

Mer betydande spelare flyttar långsamt BTC: s pris inom ett definierat intervall och ackumulerar mynt från säljare på olika nivåer.

Mängden Bitcoin som innehas på centraliserade börser har inte varit så lågt sedan maj 2018. BTC på utbyten har minskat med 40% från hela tiden i februari 2020.

Prisåtgärder på kort sikt kan svänga i båda riktningarna, men ett ackumulativt spel pågår från både detaljhandlare och institutionella investerare.

Denna trend måste övervakas tillsammans med BTC: s pris.

Även om det är säkert att Bitcoin samlas, kan makro motvind ändra känslan när det gäller den digitala tillgången när som helst. Ackumuleringen kan vända till distribution när mynt flyter tillbaka till börser som ska säljas.

Det var precis vad som hände den 13 mars, då BTC kraschade 40% på en dag.

Von admin