8 september 2020, Kuala Lumpur, Maleisië – Brug Oracle kan heel goed op de drempel van het bereiken van de heilige graal van de crypto-sphere: massale adoptie. Tussen de theoretische superioriteit van de blokketen op basis van harde code en de genuanceerde taal die het echte leven is, biedt het eindelijk de middelen voor de fysieke wereld om informatie over te brengen naar een vorm die blokketenprogrammering kan begrijpen.

Op 15 september lanceert Bridge Oracle zijn IEO op bw.com en wordt daarmee het eerste publieke orakelsysteem op het TRON-netwerk. Dit project heeft zich al verbonden met adviseurs als Bitcoin.com Co-Founder Mate Tokay, TRON influencer Mike McCarthy, en mediazwaargewicht Sydney Ifergan, wat aangeeft dat drie enorm invloedrijke blokketenfiguren geloven dat Bridge Oracle een belangrijk stuk van de massaadoptiepuzzel is.

Responderen op de dringende behoeften van de echte wereld

De rol van Mate Tokay als Adviseur van dit project is logisch. Als voorstander van Bitcoin Cash voorzag Tokay een cryptocurrency die deed wat het beloofde – een goedkope, snelle en eerlijke manier voor mensen om veilig geld naar elkaar te sturen.

Bridge Oracle deelt die filosofie van het direct aanpakken van urgente problemen in de echte wereld, door zich te richten op het onvermogen van slimme contracten om toegang te krijgen tot echte gegevens. Totdat slimme contracten dat kunnen, zijn hun use-cases beperkt, net als de kans op massale adoptie.

Een publiek orakelsysteem – zoals Bridge Oracle – lost dat probleem op door te fungeren als een schakel tussen blokkades en de buitenwereld, waardoor nauwkeurige externe informatie kan worden geïnjecteerd in slimme contracten, zodat ze kunnen werken zoals ze zouden moeten werken – programmeerbare voorwaarden die automatisch worden uitgevoerd op basis van de vervulling van deze voorwaarden.

Enkele voorbeelden van gebruikscases zijn:

  1. Effecten. Bridge Oracle haalt real-world gegevens uit obligaties, rentederivaten en andere marktprijzen en referentiegegevens. Deze gegevens zijn klaar voor gebruik door slimme contracten in dApps die fintech, DeFi en andere financiële diensten bedienen.
  2. Verzenden. Slimme contracten zorgen voor een correcte levering en vrijgave van de betaling wanneer de artikelen worden geleverd. Hiervoor zijn echter gegevens uit de echte wereld nodig, die Bridge gemakkelijk verstrekt.
  3. IoT. Het tijdperk van onderling verbonden apparaten betekent dat de gegevensbronnen in de echte wereld door Bridge Oracle kunnen worden gebruikt om slimme contracten met nauwkeurige informatie te injecteren.

De juiste adviseurs maken of breken een bedrijf

Hakan Estavi is de CEO van Bridge Oracle, met toegang tot ervaren adviseurs.

De eerste is Mate Tokay, de mede-oprichter van Bitcoin Up en wereldberoemd thought leader in blockchain-oplossingen. Net als in Bridge Oracle’s zoektocht naar massa-implementatie zag hij al vroeg het potentieel van de oplossing, in de overtuiging dat alleen door in te spelen op werkelijke behoeften blokkadetechnologie echte toepassingen in reële scenario’s kan worden gezien. Tokay zei van Bridge Oracle:

„Ik steun graag projecten die echte problemen oplossen. De toegang tot externe gegevens voor slimme contracten zal gemakkelijk worden gemaakt met behulp van de Bridge Oracle. Het zal helpen om steeds meer bedrijven gebruik te laten maken van slimme contracten“.

De tweede belangrijke adviseur is Sydney Ifergan. Zijn meer dan 20 jaar ervaring in commerciële ondernemingen, evenals zijn computerwetenschappelijke graad en talenten zijn de een-twee-combokans die nodig is om dit project in de hoogste versnelling te lanceren. Hij verklaarde:

„Er is geen gebrek aan toegewijde orakelsystemen vandaag de dag, maar ze zijn strikt voor machtige ondernemingen. Kleine bedrijven hebben nauwelijks het hoge budget, de tijd en het vermogen om er toegang toe te krijgen of er een voor te bereiden. Omdat het een ‚publiek‘ orakel is, zal Bridge kleine bedrijven in staat stellen om te profiteren van een Oracle-systeem en ze aan te trekken om hun bedrijven op TRON te implementeren, wat uiteindelijk zal leiden tot een progressie van het totale TRON-netwerk. Het is een win-win voor iedereen.“

De derde is Mike McCarthy, een vroege bètatester op TRON, wiens voortdurende steun en onderwijsbewustzijn op het slimme contractnetwerk TRON heeft zien opduiken als een van de grootste spelers in de industrie.

Behalve de vooruitgang

Bridge Oracle heeft duidelijk een mooie toekomst in het verschiet en pakt de problemen in de echte wereld aan met de nodige oplossingen. Het vooruitzicht om het probleem van het slimme contract op te lossen heeft investeerders duidelijk opgewonden gemaakt, met de particuliere verkoop van het project volledig onderschreven. Bridge Oracle lanceert ook een beperkte ronde van zijn IEO die slechts een week duurt, beginnend op 15 september 2020.

Bezoek bw.com en deel in het begin van de crypto-massa adoptie, met een bevestiging van de notering op Digifinex en bw.com zelf.

Von admin